logo

DIGITAL HJÄLP MED BOKFÖRING

Om konteringstips.se

Vad erbjuder tjänsten?

Via tjänsten och dess webbportal erbjuds webbportal konteringstips och frågeservice.

  • Webbportal konteringstips: du får tillgång till exempelverifikation som visar hur en affärstransaktion konteras. Du kan helt enkelt söka på typ av affärshändelse, beskrivning av köpt/såld vara eller namn på fakturautställare m.m. Webbportal konteringstips är gratis att använda.
  • Frågeservice: här får du möjlighet att ställa frågor om hur en specifik faktura, ett specifikt kvitto eller affärshändelse kan konteras. Frågan ställer du direkt i webbportalen där det också finns möjlighet att bifoga faktura/kvitto. Frågeservice är en tilläggstjänst där du kan få personlig hjälp med två frågor per kalendermånad. Du skickar dina frågor direkt till oss via portalen och får svar på dem inom 48 timmar. De frågor som inte används kan inte sparas till nästa månad. 


Tjänsten är inte en rådgivningstjänst utan du är ansvarig för all bokföring och kontering du gör med hjälp av detta verktyg.

Sökfunktionen i Konteringstips.se är lösningen på bokföringen av dina fakturor. Du behöver inte vara proffs på bokföring, sökfunktionen löser det för dig på ett enkelt sätt. Det du behöver känna till är vad du köpt, kostnaden och det sätt du betalade. 

Konteringstips.se är det du behöver för att bokföra dina fakturor superenkelt:

  • Du får konkreta förslag och användbara tips
  • Du kan även få inspiration från liknande fakturor via vår sökfunktion
  • Du sparar värdefull tid och dyra räkningar från redovisningskonsult
  • Och mycket mer!

Tilläggstjänster som kan beställas 

  • Ekonomitjänster: löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, lönehantering, skatt
  • Samarbete i Visma eEkonomi:

    Du får hjälp med beställning av bokföringsprogram Visma eEkonomi Pro eller Visma eEkonomi Smart från Visma SPCS AB. Genom att köpa Samarbetet i Visma eEkonomi ger du oss uppdrag att för din räkning beställa bokföringsprogrammet från Visma SPCS AB. Du kommer att få faktura från Visma SPCS AB för aktivering av licensen. I samband med beställning lägger vi upp ditt företag i bokföringsprogrammet med de grundläggande inställningar som behövs för att komma i gång med den löpande bokföringen. 

Har du några frågor kring konteringstips.se kan du kontakta oss på:

Telefon: +46 73 509 91 24
Mail: konteringstips@tswab.se

Vill du anlita en konsult?

Behöver du hjälp med din bokföring? Hos TSW Consulting AB kan du få hjälp med allt från löpande bokföring till bokslut, deklaration och skattefrågor av en professionell konsult. Kontakta oss här